Робота клубу "Ветеран" набирає обертів

Клубная жизнь

Сьогодні, 3 квітня, відбувся «круглий стіл» Громадської Ортанізації «Радіоклуб Ветеран»

Це був перший організаційний «круглий стіл» на частоті 3627 кгц.

Були присутні 23 радіоматори з Чернігівської обл., Херсонської обл., Миколаївської обл., Полтавської обл., Сумської обл., Дніпрпетровської обл., з багатьох міст Донецької обл., декілька радіоматорів з Росії,  Для радіоклубу з кількістю 600 радіоматорів-це дуже мало. Слід відмітити той факт, що проводити «круглі столи» на коротких хвилях дуже важко. Сигнали окремих радіостанцій просто зникали.  Володимир Антонович UZ1RRсказав, що основна інформація повинна надходити з інтернету. А це Український Радіопортал, журнал «Радон». Зараз почав прцювати сайт «Радіоклубу Ветеран», на якому вже є основні документи та списки членів клубу. Один список зроблено в алфавітному порядку позивних, а інший, по членським номерам.  Там розміщено зразки дипломів, сертифікат члена клубу. Потрібно набрати:

veteran.kl.com.ua

 

UZ1RM, Сергій, зауважив, що час проведення «круглого столу» вибрано не дуже вдало, так , як деякі члени клубу можуть бути на роботі, так, як було зменшено вік вступу до радіоклубу. Але ж у клубі значна більшість не працює.

Були розглянуті заяви про вихід з Ради клубу Марценюк В.П. та Яковлева В.М.. Більшість вирішила задовольнити їх прохання. Проти був Віктор Гергійович UY5HC. Йому було запоропоновано ввійти до складу Ради клубу, але він відмовився, посилаючись на свій вік. Голова Ради клубу запропонував інші кандидатури, а це радіоматор з міста Генічеськ, Херсонської обл. Корнієнко Микола Іванович, UT2GH, та радіоматор з Дніпропетровської обл.

Пехотін Сергій Максимович UV5ERX.  Більшість підтримала ці кандидатури.

Хочу зауважити, що клуб є безкоштовним, ділити нам нічого, повинна перемагати дружба. А це основне завдання Громадської Організації «Радіоклуб Ветеран». Після сьоднішніх зборів та перевиборів Рада є такою:

Рада ГО «Радіоклуб Ветеран»

 Голова Ради :

Желєзняк Микола Григорович, UT4IV, м. Покровськ, Донецької обл.

Члени Ради:

1. Зам. Голови Ради клубу, секретар клубу, менеджер дипломної програми клубу, Степаненко Володимир Антонович, UZ1RR, м. Чернігів.

2. Зам. Голови Ради клубу, Трухан Михайло Андрійович, UR3IY, м. Покровськ, Донецької обл.

3. Поспелов Сергій Володимирович, UR8IN, м. Маріуполь, Донецької обл., інформаційне забеспечення клубу.

4.Сарана Валерій Васильович, US6IС, м. Добропілля, Донецької обл.

5. Корнієнко Микола Іванович, UТ2GH,  м.Генічеськ, Херсонської обл.,

6. Пехотін Сергій Максимович, UV5ERX, с.м.т. Чаплине, Дніпропетровської  обл.

Слідуючий «круглий стіл» відбудеться 17 квітня 2019 року о 7.00 ранку на частоті 3627 кгц.

 

Голова Ради «Радіоклуб Ветеран»  Желєзняк М. Г. UT4IV