Боротьба двох фундаментальних наук - офіційної та Нейтронної

Гипотезы и загадки
Не отримавши відповіді від Академії наук України (НАНУ) на мій лист (див. текст нижче), змушена звернутися від колективу фізиків і хіміків до Вас, щоб отримати відповідь на питання, що нас цікавить. Матеріал викладено нижче.
Зіткнулися дві фундаментальні науки - офіційна і Нейтронна. Коротке порівняння дивись у таблиці нижче.
Офіційна наука
Нейтронна наука
Фундаментальна основа:
атом у вигляді ядра з електронами. Прямого підтвердження мікрофотографією не має. Таким чином, це ще тільки недопрацьована гіпотеза.
Фундаментальна основа:
хімелементи у вигляді шести- і восьмикутних «їжаків»; існує пряме підтвердження мікрофотографією алмазу (див. вкладений файл «Азбука материи»).
Електрони, фотони, альфа-, бета- і гамма-частинки зареєстровані дослідним шляхом. Теорії, що пояснює механізм їх появи, немає.
Існує теорія виникнення і механізм утворення енергоносіїв – електронів, альфа-, бета-, гамма-, а також голок химэлементов – голок світла.
АЕС з атомними реакторами – це ядерне паливо, небезпечні відходи
Електричний реактор на ланцюгової реакції не використовує ядерне паливо, отже, відходів немає.
ТЕС на вуглеводневому паливі – це паливо, шкідливі викиди і відходи від твердих палив
ТЕС на електричному реакторі на ланцюгової реакції паливо не використовує. Відходів немає.
Не існує подібних електростанцій
Безпаливна електростанція з прямою генерацією електроенергії з гравітаційного потоку Землі

Навіть невеличке порівняння показує, що Нейтронні науки більш прогресивні, ніж офіційні науки, і більш обгрунтовані. Що спостерігаємо?
Державні наукова і політична машини намагаються всіма силами задушити нову науку. Але шила в мішку не втаїти. Одній людині вдалося зробити те, що всьому світові не вдалося зробити за 100 років. Ціла держава Україна намагається знищити одну людину за те, що він зробив курку, яка несе золоті яйця для своєї країни, і це при тому, що всі кричать про інновації та технологічний прогрес.
Як Ви думаєте, чи ця абсурдна боротьба держави з людиною повинна добити розробника Нейтронних наук В.Ф. Андруса або ж наша країна все-таки отримає нові супертехнології, якщо з вашою допомогою інформація буде донесена до громадськості, інвесторів і бізнесменів?
 
Від імені професійної громадськості, Н.Д. Єськова, фізик-інженер.