Дело Геббельса живет: в Виннице вскрыли очередную ложь ананьевцев

Юридические аспекты

Шановні панове,

Хіба можна починати боротьбу за правду, законність, справедливість з відвертої брехні, причому брехні у публічному місці спілкування аматорів всієї країни?
Судову боротьбу з "шахраями які людські гроші вкрали"?

Був про Вас, та Вашу команду, Вікторе Івановичу, значно кращої думки...

На головній сторінці http://uarl.com.ua за підписом UT2UQ опубліковано звернення до радіоаматорів України, у якому йдеться, що заява про забезпечення позову ЗАДОВОЛЕНА СУДОМ.

Нижче повна цитата:

На сайті Єдиного реєстру судових рішень http://reyestr.court.gov.ua/Review/55179128
опублікована ухвала суду, якою суд відмовив у задоволенні заяви представника про забезпечення позову.

Панове, як не соромно?
Брудними руками не можна боротися за праве діло...

З повагою,
Сергій, UT9NA

* * *

Справа №760/22782/15-ц

2-з/760/14/16

 

 

У Х В А Л А

21 січня 2016 року м. Київ

Солом'янський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді Коробенко С.В.

при секретарі Семененко А.Д.

розглянувши заяву представника ОСОБА_1 про забезпечення позову у справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Громадської організації "Ліга радіоаматорів України" про визнання недійсним та скасування рішень громадської організації,

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Солом'янського районного суду м. Києва від 18.01.2016 року відкрито провадження в справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Громадської організації "Ліга радіоаматорів України" про визнання недійсним та скасування рішень громадської організації та призначено справу до судового розгляду.

20.01.2016 року представник ОСОБА_1 надав суду заяву про забезпечення позову шляхом:

- заборони Громадській організації «Ліга радіоаматорів України» вчиняти дії щодо внесення будь-яких змін до відомостей про Громадську організацію «Ліга радіоаматорів України», які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- заборонити Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Солом'янського району управління реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві проводити реєстраційні дії щодо внесення будь-яких змін до відомостей про Громадську організацію «Ліга радіоаматорів України», які містяться в Єдиному державному юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Відповідно до ч. 3 ст. 151 ЦПК України забезпечення позову допускається на будь-який стадії розгляду справи, якщо невжиття заходів забезпечення може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

Дослідивши матеріали справи та вивчивши надане суду клопотання про забезпечення позову, суд дійшов висновку, що запропоновані заходи забезпечення позову жодним чином не співвідносяться з позовними вимогами і їх застосування не може будь-яким чином вплинути на можливість виконання рішення.

З огляду на наведене, заява представника ОСОБА_4 задоволенню не підлягає.

Керуючись ст. ст. 151-153 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

В задоволенні заяви представника ОСОБА_1 про забезпечення позову у цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Громадської організації "Ліга радіоаматорів України" про визнання недійсним та скасування рішень громадської організації - відмовити.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення.

У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи яка її оскаржує апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя :