Радон готовят к затоплению? Свистать всех наверх!

Юридические аспекты

alt

От редактора. У Радона много друзей. Есть, правда, и недоброжелатели. Их, к счастью, немного. Но когда друзья пытаются перейти в стан недоброжелателей, становится как-то не по себе. Сегодня получено письмо, от которого хочется рыдать и плакать. И есть от чего. Редсовет завален кучей статей и параграфов, от которого в глазах рябит. С грустью вспоминается, что Комитет правовой защиты еще не избран и придется открывать шлюзы. Прощайте, друзья. Врагу не сдается наш гордый "Варяг", простите, Радон.

Хочется спросить: Михалыч, ты наверное, пошутил?

Впрочем, читайте сами вердикт нашему Радону. Все по-серьезному!

 

"Прошу обосновать ваши решительные действия нормами закона и конкретными фактами или обстоятельствами, которые подтверждают то, что ваши действия соответствуют нормам закона, которые будут избраны как обоснование сиих антиконституционных действий, нарушающих неотъемлемые права человека, в том числе право на свободу слова.  

А также остаются в силе мои требования о предоставлении документов, указывающих на ваш правовой статус и на правовой статус организации на службе у которой вы состоите и интересы которой представляете.
Главного редактора РАДОНа прошу принять меры к немедленному прекращению неправомерных, антиконституционных действий и предоставлению надлежащим образом заверенных твердых копий ранее затребованных документов и исчерпывающей информации на поставленные вопросы, в том числе по вопросам правомочности оснований направления неограниченному кругу лиц договора, названного "публичной оферой" и одновременно Правилами пользования сайтом "Радон".
А поки шо дочитайте судження, право на висловлення якого та доведення цієї інфрмації до людства було в такий дикунський спосіб диктаторства унеможливлене :

А на рахунок повноважень ви не сумлівайтесь, а Закон читайте: Наприклад, стаття 213 Цивыльного кодексу України вам шепчєт шо зміст правочину може бути витлумачений стороною (сторонами).
От і я вам тлумачу про те, що ви назвали ОФЕРОЮ, тобто розповідаю вам тлумачення змісту цього правочину, який ви вказали в своїй писанині, що він є договором ОФЄРИ, який вступає в дію після акцепту, і з того самого моменту ви поклали на себе зобов’язання за договором, сумніви щодо законності якого виникли у окремих акцептантів, широкого загалу української спільноти та у деяких задалеких діаспор.
Так от, щоб ви вже зовсім не виглядали дикуном в очах цивілізованого всесвіту та не шокували діаспори, які звикли до життя у правовому полі демократій, то почитайте хоча б наступне, щодо предмету та підстав суперечки:
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
 
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Стаття 15. Цензура заборонена.
Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Розділ II
ПРАВА, СВОБОДИ ТА ОБОВ'ЯЗКИ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА
Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.
Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.
При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
(А ВИ ЯКИМИСЬ ТАМ ПРАВИЛАМИ НАМАГАЄТЕСЬ ЦІ СВЯЩЕННІ ПРАВА СПАПЛЮЖИТИ)
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
Стаття 55. Кожен має право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань.
Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази.
Стаття 64. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені.
Стаття 68. Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності.
Цивільний кодекс України
Стаття 2. Учасники цивільних відносин
1. Учасниками цивільних відносин є фізичні особи та юридичні особи (далі - особи).
(ВИ ХТО ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ НА ЦЬОМУ ШАБАШІ ЖИТТЯ? ЩО ВДАЄ З СЕБЕ АДМІН та РАДОН? ВЕЛИКУ ЦЯЦЮ?)

Вчинені відносно Конституційних прав громадян незаконні дії, це є початок кінця РАДОНу та адміністрації його сайту.
Бувайте.

Александр Михайлович Козлов US8IDZ."