Забезпечьте себе додатковим джерелом вашого здоров’я і довголіття

Повышение квалификации

Пам’ятаю, як в середині 50-х ще хлопчиком бував з мамою в гостях у дальніх родичів в селі. Маленька хатина, бідно убрана, ліжко, стіл, стільці і велика руська піч на якій відпочивали і спали старенькі батьки хазяїна. Вони ніколи нічим не хворіли і жили до глибокої старості.

Вже у дорослому віці, захоплюючись технікою, вивчаючи різні наукові факти, дізнався про те, що інфрачервоне випромінювання довжиною хвилі 1100 – 1200 нанометрів корисне для організму людини. Воно сприяє утворенню червоних кров’яних тілець, через що зміцнюється і оновлюється весь організм.

Виробляє і постачає червоні кров’яні тільця кістяний мозок і грудина, кістка що утримує кінцівки ребр. Інфрачервоне випромінювання має властивість проникати глибоко в тіло людини, навіть просвічувати його наскрізь.

Саме таке випромінювання у нагрітої руської печі і коли людина перебуває біля неї або спочиває на ній, вона піддається дії лікувального інфрачервоного випромінювання, чим підтримує і оновлює свій організм, все своє тіло.

Сучасна вітчизняна медицина, якщо можна її так назвати, не практикує дію інфрачервоного випромінювання для лікування хворих на різні хвороби, з метою підсилення внутрішніх чинників організму та імунітету.

Застосовуючи кварцові або бактерицидні лампи ми знищуємо віруси і бактерії зовні, але організм людини не бере в цьому жодної участі. Головним чинником, що може протистояти будь-яким інфекціям є імунітет людини.

Перебуваючи вже другий місяць в селі на карантині, не маючи жодних особливих справ, згадав про свій інфрачервоний випромінювач. Зробив його колись зі старої автомобільної фари і закрив неодимовим склом від списаного військового прожектора.

Вийшла конструкція, показана на фото. На лампу подаю стандартних 12 – 13 Вольт змінного (можна постійного) струму. Підвішую лампу і лягаю під неї так, щоби відстань до грудної клітини була біля 15 сантиметрів.

На тілі можна залишити тонку бавовняну футболку. Сеанс прогрівання має тривати 30 – 40 хвилин і проводитися щодня протягом тижня, після чого треба одягнути теплого светра, щоб різко не охолоджуватися.

Це цілком безпечна процедура, яку корисно проводити в міжсезоння, коли організм людини ослаблений, а також в період різних пандемій. Встановивши подібний інфрачервоний випромінювач під ліжком, ви забезпечите себе додатковим джерелом вашого здоров’я і довголіття.

Не забувайте при цьому про техніку безпеки, дбайте не лише про своє тіло, але й про свою душу, яка повинна бути чистою і світлою. Але для цього не потрібні електронні засоби, лише ваша особиста воля і бажання.

Будьмо!

 

Ваш Юрко Стрєлков-Серга UT5NC