24 незаконно діючих пристроїв виявлено на Київщині

Юридические аспекты

alt

Підрозділи радіочастотного моніторингу виявили 26 порушень умов дозволів на експлуатацію РЕЗ, а також 56 незаконно діючих пристроїв.

Відтак, найбільше порушень на минулому тижні виявлено в Києві та Київській області – 24, Вінницькій – 18, Кіровоградській – 11 областях.

Виявлено та усунено дію 29 джерел радіозавад.

Такожза період з 27червня  по 03липня2016 року фахівці УДЦР підготували 6 висновків для прийняття НКРЗІ рішень щодо видачі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, оформили та видали користувачам 1430 висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів (РЕЗ) та випромінювальних пристроїв,5105 дозволів на експлуатацію РЕЗ централізованого присвоєння та 16 дозволів  – на РЕЗ децентралізованого присвоєння.

На мережах операторів зв’язку спеціалісти УДЦР провели вимірювання телекомунікаційних мереж загального користування та виявили    

8192порушення порядку маршрутизації міжнародного трафіку. 8184 порушень на мережі мобільного зв‘язку, 8 порушень  -  на мережі фіксованогозв‘язку.

Складено 99 актів первинного технічного контролю при проведенні спільних із заявниками приймальних випробувань радіоелектронних засобів  та здійсненні вимірювань параметрів РЕЗ на місці експлуатації.

За зверненням суб’єктів господарювання УДЦР продовжує здійснювати роботу з внесення кодів ІМЕІ мобільних терміналів до узагальненої бази даних.

За період з 27червня по 03 липня до бази даних внесено 5346 міжнародних ідентифікаторів.

Фахівцями підприємства проведено певний обсяг робіт з оцінки відповідності продукції.