Тільки в єдності наша сила

Будни ЛРУ

alt

Я не дуже охочий реагувати на кожне висловлювання думки дописувачів, але дехто розуміє це як неправильне реагування на критику мене як голови , або просто вони (дописувачі) так вважають, тому й пишу особливо для тих хто бачить тільки те, що хоче бачить, і хто чує тільки те, що хоче чути. Я думаю, той хто читає ці рядки напевно читав на сайтах різні думки і погляди на ситуацію, яка склалася в ЛРУ, але давайте залишимо цю тему на потім, а поговоримо про наше відділення, бо якщо не все гаразд у нас, значить не все гаразд в ЛРУ, це аксіома, бо наше відділення є невід’ємною частиною Всеукраїнської Громадської Організації ЛРУ.

Я не збираюся стверджувати, що я саме той голова, який ідеально відповідає посаді. Ще в першу каденцію на загальних зборах я говорив, що це не кращий варіант, але ж пам’ятаєте, бажаючих не було нести цю ношу, теж саме повторилося і на загальних зборах у Соколиному Хуторі. Якось перед цими зборами я з багатьма радіоаматорами вів переговори, пропонував балотуватися на посаду, але ж знову таки бажаючих не було. Тоді було запропоновано висунути на голосування кандидатуру UX0RR , але ж знову - пам’ятаєте, чернігівці бойкотували ті збори і представник з Чернігова був аж -1.

Нам прийшлося на тих зборах внести навіть поправку до статуту на той випадок, коли нема бажаючих бути головою, і я в друге сказав що моя кандидатура не кращий варіант, так як у мене великі домашні проблеми, та й вік – треба б молодшого, але знову затвердили мене майже одноголосно (2- проти ), але як мені потім сказали ті, що голосували проти зробили навмисне так тому, щоб потім не сказали що – (одобрям). Ось так, хочеш чи ні працюй, якщо тобі довірили.

І обрана Рада що першої , що другої каденції працювала і працює, як може, не зважаючи на значні труднощі як особистого характеру, так і ті перепони які нам роблять спеціально. На жаль окремі пункти плану другої каденції з об’єктивних причин не виконані, але спортивні досягнення дякуючи всім учасникам у нас значно зросли. Наші радіоаматори області, які ввійшли в залік як команда, та й в індивідуальному заліку займали призові місця і в Україні і в Європі і в світі. Значних успіхів досягли і окремі наші колективні радіостанції, це колективи із Носівки, Остра, Щорса, Прилук, а в першу каденцію колектив UR4RZU виконав норматив КМС. Особливого успіху у другу каденцію досяг колектив UR4RWW керівник В.В. Кіяниця (UR5RU), також значних успіхів досяг молодіжний колектив UR4RXJ керівник І.В.Борисенко (UW5RG), за що і були відзначені Радою ЧОВ ЛРУ. UR4RWW –дипломом – дошкою, UR4RXJ - дипломом і вимпелом. До речі, сектор у справах сім’ї молоді та спорту Козелецької РДА визнав І.В. Борисенка –UW5RG кращим тренером 2015 року в номінації не олімпійських видів спорту, а Аня – UR3RAA – кращим спортсменом 2015 року в номінації не олімпійських видів спорту, з врученням їм нагород. Вітаємо!!!

Ото ж мене, як голову ЧОВ ЛРУ більше цікавлять наші досягнення, як краще відзначити переможців, як заохотити більше аматорів до участі у заходах, що проводить відділення, чи до участі у тих чи інших змаганнях, а ніж ті чвари, які відбуваються в ЛРУ. Ми з вами вже чимало часу працюємо в складних політичних умовах і говорити про те, що нас це не зачіпає, що наш регламент забороняє політичні теми для обговорення, але ж ви самі бачите на скільки все не так. Сепаратизм втягнув державу в війну, а розбрат присутній навіть серед радіоаматорського загалу. Окремі відомі особи, відчуваючи можливість втілити в життя хоч будь в який спосіб свої амбіції, почали звинувачувати у всіх смертних гріхах і ЛРУ і наше відділення і мене як голову, і прилуцьких аматорів, що «захопили владу» відділенням.

Ми, я маю на увазі Раду відділення, не звертали уваги на ці вигадані звинувачення, бо обрані були легітимно, а вже через два роки була можливість змінити керівництво відділенням, але як відомо чернігівські радіоаматори поділивши нас на своїх і чужих побоялися програшу і бойкотували загальні збори, але кворум все рівно з великим запасом був. І тоді заговорив сепаратизм в чистому вигляді. Під великим секретом декілька чернігівських радіоаматорів під впливом свого провідника вирішили створити окрему обласну радіоаматорську організацію. І всілякими правдами і не правдами створили нікому не потрібну паралельну організацію. Серед членів цієї організації є декілька аматорів з ЧОВ ЛРУ, котрі я вважаю порушили наш статут зокрема розділ обов’язків члена ЧОВ ЛРУ.

Тепер ці аматори підбурюють членів нашої організації не платити внески, всіма силами хочуть переманити на свій бік при цьому використовуючи не малі кошти. Зрада інтересів нашої організації в чистому вигляді.

Тому я й висловив на круглому столі, що більше цим, завжди не вдоволеним чимось аматорам відповідати на провокаційні питання не буду. Створили організацію, то й давайте їй лад ,але не за наш рахунок і не лізьте в нашу організацію. І не потрібні нам ваші членські внески, в ЛРУ залишаться ті, хто цього бажає.

Дуже смішно виглядають ваші потуги навколо нашого «круглого столу». Так, є у нас житейські проблеми у членів Ради і іноді важко виконувати громадські доручення , але ми подолаємо всі негаразди і все буде добре.

Декілька слів про колективну радіостанцію на Комсомольській. Хороша справа, але як це було зроблено поза відділенням, таємно аби заробити собі бонуси (аж бачите це зробили ми), і заробили - колективна радіостанція не слугує об’єднавчим фактором для аматорів області.

Ось такі наші справи в ЧОВ ЛРУ і навколо. І це є 100 відсотковим відображенням справ в ЛРУ.

Амбіції довели до судової тяганини, персональних образ і т.д. А вихід із цієї ситуації був і є – треба домовлятись і найближча можливість - позачергова конференція ЛРУ 23 січня 2016 року.

І на сам кінець звертаюсь до всіх членів ЛРУ – підтримуйте нашу організацію бо тільки в єдності наша сила.

З повагою Александр Козаченко UT8RN