Україна візьме участь у Всесвітній конференції радіозв'язку, яка відкриється 2 листопада в Женеві

Новости

alt

З 2 по 28 листопада 2015 року в Женеві проходитиме Всесвітня конференція радіозв’язку (ВКР-15) організатором якої є Міжнародний союз електрозв’язку.

На конференції розглядатимуться важливі для галузітелекомунікацій питання, серед яких-розподіл додаткових смуг частот для фіксованої, рухомої, супутникової радіослужб, зміна процедур нотифікації частотних присвоєнь, зміна таблиць розподілу частот у радіорегламенті, визначення частотного ресурсу для нових застосувань тощо.

В роботі ВКР-15 братиме участь делегація України, до складу якої увійшли представники  Українського державного центру радіочастот на чолі з генеральним директором підприємства Володимиром Корсуном.

Метою нашої делегації є захист інтересів держави у сфері користування радіочастотним ресурсом на міжнародному рівні, виконання міжнародних зобов’язань за Статутом і Конвенцією МСЕ, забезпечення захисту діючих і запланованих до впровадження в Україні радіоелектронних засобів загальних та спеціальних користувачів.

Для довідки: До складу Міжнародного союзу електрозв’язку входять 193 держави-члени, більше 540 організацій-членів секторів і понад 150 асоційованих членів.

МСЕ як міжнародна організація системи Організації Об’єднаних Націй є форумом співробітництва урядів та приватного сектору з метою координації функціонування телекомунікаційних мереж та розвитку передових технологій зв’язку, використання радіочастотного ресурсу, сприяння побудові інформаційного суспільства на глобальному рівні.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот
Тел. :( 044) 422-81-5
3,  http://www.ucrf.gov.ua/