Еще раз о СПС

Будни ЛРУ
Мне часто задают вопрос о возможности внесений изменений в Критерии СПС. Конечно, есть сторонники оставить "все как есть".
Хотелось бы узнать ваши настроения в этом вопросе. Пожалуйста, опишите ваши предложения и пришлите мне в личку для анализа (максимально лаконично и четко).
 
Спасибо за сотрудничество!
Ответственный по СПС, Борис, UT7UT
 
КРИТЕРІЇ ПРИЗНАЧЕННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ ПОЗИВНИХ СИГНАЛІВ АРС УКРАЇНИ (префиксы EM, EN, EO).
 
Вказані позивні сигнали можуть бути призначені у зв'язку із:
 
1. Видатними міжнародними подіями та ювілеями, державними святами та офіційно запланованими ювілеями України, що визначаються згідно відповідних Указів, Постанов, Розпоряджень (Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України).
2. Річницями заснування міст та населених пунктів, історичних пам’яток України, наукових і навчальних закладів національного рівня, а також підприємств та організацій різних форм власності, коли річниця кратна 50 рокам.
3. Річницями визволення міст та населених пунктів України від німецько – фашистських загарбників, коли річниця кратна 5 рокам.
4. Річницями заснування радіоаматорських суспільних організацій, клубів та колективних АРС – коли річниця кратна 10 рокам.
5. Експедиціями на острова України, що мають статус за програмою ІОТА.
Рішення по заявам про призначення спеціальних позивних сигналів для заходів, що не ввійшли до п.п. 1-5 приймаються виконкомом Ліги радіоаматорів України окремо.
 
 
--
Boris Samartsev, UT7UT, ответственный за СПС от ЛРУ
http://ut7ut.org.ua/