В Українському державному центі радіочастот – новий генеральний директор

Новости

Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації Олександр Животовський представив колективу Українського державного центру радіочастот нового генерального директора підприємства Валентина Резніченка.

alt

Виступаючи перед колективом, Олександр Животовський відзначив, що перед фахівцями УДЦР та НКРЗІ поставлено чимало завдань з удосконалення та розвитку вітчизняної телекоміндустрії. Голова НКРЗІ висловив сподівання, що їх реалізувати допоможе новий керівник УДЦР і колектив підприємства.

Новопризначений генеральний директор УДЦР подякував голові НКРЗІ за довіру.


alt


Валентин Резніченко наголосив, що комплекс завдань, які стоять перед колективом, досить значний і відповідальний. Серед найголовніших справ - реалізація виконання Указу Президента України «Про забезпечення умов для впровадження сучасних телекомунікаційних технологій».

– Ніяких революцій не чекайте. Тільки еволюція. В цих питаннях ми будемо працювати плідно, будемо намагатися примножувати здобутки, привносячи щось нове, і, звичайно, використовувати набутий досвід, – підкреслив генеральний директор УДЦР Валентин Резніченко.


Прес-центр Українського державного центру радіочастот

http://www.ucrf.gov.ua/uk/press/news/view/2353/