В наш час така дружба вже як рідкість

Знакомимся с коллегами

alt

Місяць тому у мене була нагода побувати в гостях в м.Луцьк де я мав можливість на зустріч з волинським радіоаматором-корифеем Евгеном Омельяновичем Гончаруком UR5PM. При спілкуванні з ним,він мені показував багато вирізок ( мені сподобалось та вразило- що старі радіоматори збирають цікаву інформацію про радіоаматорство з різних десятиліть!) про радіоаматорів та радіоаматорство різних років з газет (в тому числі показував вирізки з газет про мої антарктичні мандри - чим мене приемно здивував...) та серед них він мені показав вирізку про колишній фільм про радіоаматорів, я і сам зацікавився, бо було цікаво взнати чим побільше про цей фільм.

Після цікавої зустрічі за столом на кухні за філіжанкою кави у Володимира UR3PDJ (подяка дружині Володимира) про цей фільм розмова вийшла не коротка.

Я вже дома поринув в інтерент та без проблем знайшов цей старий та цікавий фільм про радіоаматорську дружбу.

В наш час така дружба вже як рідкість!! Хоча в моему життєвому досвіді- багато було випадків схожих на події цього фільму!

А Ви колеги радіоаматори переглянувши цей фільм- зможете пригадати свої реальні подібні випадки в своему житті???

Цікаво було б отримати Ваші коментарі чи реальні схожі історіїї після перегляду фільму!

Пишіть!

А то все останнім часом читаєш в радіоаматорській електронній пресі тільки про політичну складову та боротьбу за посади або критику всіх та вся...!

Запрошую переглянути тут - не пожалкуєте!!

http://www.films-online24.ru/smotret....de-1956

 

Павел UT1KY