Призовий фонд Чемпіонату України з радіозв'язку на КХ 2021

Будни ЛРУ

В Штаб-квартиру ЛРУ останніми днями надходять численні звернення радіоаматорів стосовно призів для учасників Чемпіонату України на КХ 2021.

Просимо не хвилюватись, ми не забули про учасників наших змагань, а підготували для них святковий сюрприз.

В цьому році Ліга радіоаматорів України відзначає свій 30-ти річний ювілей. Отже і призи мають бути ювілейними.

За рахунок коштів ЛРУ ми знайшли можливість підготувати призовий фонд для всіх учасників Чемпіонатів.

Також запрошуємо спонсорів залучатися до підтримки призового фонду Чемпіонатів на КХ, Першого юнацького Чемпіонату на КХ, Кубку на КХ та Чемпіонату світу на КХ (IARU HF).

1. Проводиться окремий залік та окреме нагородження серед юних учасників та юнацьких команд (не старші 19 років) згідно залікових підгруп.

2. Дитячі колективні радіостанції, які увійдуть у окремий залік серед юних учасників хоча б у одному з Чемпіонатів (CW, SBB або RTTY), у якості заохочення, отримують право на безкоштовне відправлення QSL карток за кордон протягом 2021-го року.

3. Серед усіх учасників (колективи та індивідуали) які провели не менше ніж 100 підтверджених суддівством зв'язків, у будь-якому з Чемпіонатів (CW, SBB, RTTY), буде проведено лотерею – розіграно футболки з ювілейною символікою.

3.1. Окремо серед юнацьких команд (всі учасники не старші 19 років) та серед юних ідивідуальних учасників (не старші 19 років) які провели не менше ніж 100 підтверджених суддівством зв'язків, у будь-якому з Чемпіонатів (CW, SBB, RTTY), буде проведено лотерею – розіграно цінні призи: три портативних УКХ радіостанції.

3.2. Лотерею буде проведено за підсумками всіх трьох Чемпіонатів (CW, SBB, RTTY). Тобто кожен учасник та кожна команда взявши участь у кожному з Чемпіонатів (CW, SBB, RTTY) має змогу отримати 3 номери для лотереї, за відповідними списками суддівської колегії.

4. Команди областей (обласний залік), які посіли призові місця, нагороджуються кубками і дипломами відповідних ступенів.

5. Учасники, які посіли І-ІІІ місця в своїх підгрупах, нагороджуються дипломами та медалями відповідних ступенів.

Цінні призи, сувеніри та нагороди спрямовуються учасникам через обласні QSL бюро ЛРУ.

Участь у Чемпіонатах України гарна нагода виконати нормативи спортивних розрядів та звань. Останніх декілька років у учасників цих змагань не було жодних проблем із присвоєнням виконаних розрядів та звань.

Окремо хочемо звернути увагу студентів вузів та середніх спеціальних навчальних закладів які зацікавлені у отриманні стипендіального забезпечення. У відповідності з типовим Положенням про порядок призначення та виплати стипендій, особам які навчаються за державним (регіональним) замовленням на денній формі навчання за рахунок коштів загального фонду державного (місцевого) бюджету призначаються та виплачуються стипендії. Академічні стипендії призначаються за рейтинговим принципом, де до уваги беруться результати навчання та спортивні досягнення, а саме - належним чином оформлені спортивні розряди та звання.

Сергей Иванов